+421(0) 903 937 793
aht@aht.sk
Užívateľ
Neprihlásený
Ceny sa zobrazia a nakupovanie bude dostupné
až po prihlásení do systému.
Košík
0,00 EUR

Autosalón - Autoshow NITRA 2017

17 Október2017 Výstavy a podujatia
Počet vystavovateľov 220 predstavilo verejnosti to najlepšie na výstavnej ploche viac ako 37 000 m2. Dokopy návštevníci videli 26 automobilových značiek, ktoré predstavili celkovo 35 noviniek. Výnimočná výstava sa tento rok pochválila dokonca aj novinkami od značiek, ktoré nadšenci neuvidia ani vo Frankfurte, ako sú napr. značky Jeep, Mitsubishi, Nissan, Peugeot a Volvo. Naopak  očakávané premiéry modelov priamo z nemeckého výstaviska boli Škoda Karoq, Volkswagen T-Roc, Hyundai Kona, Opel Crossland X a Citroen C3 Aircross, ktorý sa vyrába na Slovensku. Medzi nimi sa rozhodne nestratili ani nový Velar od Land Roveru či Jaguar F-pace. Seat priniesol Aronu a Honda svoje najostrejšie športové náradie v podobe Civicu TypeR.

Kompletný zoznam noviniek:
HYUNDAI – Kona, TUSCON v špeciálnej edícii shadow
OPEL - Insignia grand sport, Insignia sports tourer, Crossland x
SUBARU – XV, Impreza 2018
LADA - Lada 4×4 5-dverová, Lada 4×4 urban 5-dverová, Lada Vesta sedan
PEUGEOT - Pegeot 5008 – 7 miestne SUV, Peugeot 301, Peugeot 308
VOLVO - XC60
JAGUAR - JAGUAR F-Pace 25d
LAND ROVER - RANGE ROVER Velar
NISSAN - Nový QASHQAI, Nový X-TRAIL
RENAULT - Renault Koleos, Renault Alaskan, Renault ZOE – elektromobil
CITROEN - Citroen C3 AIRCROSS
SEAT - Seat ARONA, Seat CUPRA
ŠKODA - KAROQ
VW -T-ROCK, POLO, TIGUAN ALLSPACE
FORD - Fiesta
HONDA - Civic Hatchback, Civic Sedan, Civic Type-R, športová
MAZDA - Mazda CX-5 2017, Mazda MX-5 RF

Tuningová show predstavila množstvo špičkovo upravených automobilov. V pavilóne M4 prebehlo ukončenie tuningovej sezóny s odovzdávaním cien CAR FANS CUP, kde návštevníci spoznali najkrajšie kúsky na Slovensku. Súčasťou bola Fun zóna pre deti. Všetci návštvníci mohli vidieť Sexi car wash. Ďalej uvideli LIVE foto - Cars & Girls, LIVE tuning montáž či profesionálnu kaskadérsku show MOTUL Stuntriding – Mirek Frey. Nechýbali súťaže o vecné veci, ROAD SHOW AUTOSPORT TUNING, Mequairs Car `Clinic on the Stage a tombola o hodnotné ceny.

Pevné miesto si medzi fanúšikmi držia aj autá z kategórie veteránov. Návštevníci videli unikátnu kolekciu všetkých variácií modelu Fiat 500. Od prvej až po aktuálnu, teda 60. rokov tohto modelu pod jednou strechou. Bokom určite nezostala stáť ani Tatra 75 cabrio z roku 1935. Návštevníci sa celkovo mohli presvedčiť, že nie len nové môže byť krásne v expozícii naleštených veteránov s vyše 120 exponátmi v pavilóne N.

Dvakrát denne sa konala najväčšia adrenalínová moto akcia MOTOTV SHOW , kde predvádzali extrémne ukážky v trvaní cca 50-80 minút 5 profesionálny kaskadéri na motorkách a štvorkoľkách - Zdenko Rybár ( aktuálny vicemajster sveta v stuntridingu ), Andy Husák ( Slovenská premiéra ), Peter "Baki" Bakala, Tomáš Tóth, woOdy ( profesionálny speaker celej mototv show ), DJ Lari ( uznávaný hudobný DJ ) .
Kontaktujte nás
S. H. Vajanskeho 43
940 01 Nové Zámky
mobil: +421(0) 903 937 793
mail: aht@aht.sk
Prihláste sa k odberu noviniek
Buďte informovaný ako prvý!
Odoslaním formuláru súhlasite so spracovaním osobných údajov
©2024 www.www.aht.sk, všetky práva vyhradenĂ©,
Kopírovanie akejkoľvek časti tejto stránky bez písomného súhlasu autora je zakázané.

navrhol, naprogramoval a rozhýbal